Alpha-cursus

Samen met een aantal buurgemeenten wordt jaarlijks een Alpha-cursus georganiseerd. De Alpha-cursus is een laagdrempelige cursus over het christelijk geloof.  Een avond begint met een gezamenlijke maaltijd. Vervolgens wordt er een  thema behandeld. Het thema wordt in kleine groepjes verder uitgewerkt, waardoor er volop gelegenheid is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. De cursus is zowel voor “nieuw gelovigen” als voor mensen die al langer bij het geloof betrokken zijn zeer de moeite waard. U bent van harte uitgenodigd om eens vrijblijvend  een avond bij te wonen.

Is er meer?

De gezamenlijke kerken van Lopik en Jaarsveld organiseren opnieuw een Alpha-cursus. Wil je meer weten over het christelijk geloof en op een eigentijds en ontspannen wijze met elkaar in gesprek gaan en leren over geloof, dan is Alpha echt iets voor jou!
Twaalf donderdagavonden en één nachtje weg, zullen we elkaar ontmoeten. We beginnen elke avond met een maaltijd die om 19.00 uur voor de groep klaarstaat.

Wanneer je zelf de cursus al eens hebt gevolgd, is het misschien goed om iemand anders te vragen om deel te nemen. Heb je Alpha nog nooit gedaan? Twijfel je nog steeds? Denk je misschien niets voor mij? Alpha is er voor iedereen die zijn of haar geloof wil verdiepen, die meer wil weten over geloven of die (opnieuw) kennis wil maken met het geloof.

Dus kom op donderdagavond 20 september om de eerste avond mee te maken. Het is wel handig om je even op te geven i.v.m. de maaltijd.

Eerste avond:                 20 september
Aanvang:                        19.00 uur
Locatie:                           Schuilplaats, Rolafweg Noord 7 in Lopik
Info en aanmelden:       Cor Verweij, tel: 0348-553191, corverweij@kpnmail.nl

Aanmelden Alpha cursus

Aanmelden kan eenvoudig.
Open het aanmeldingsformulier (PDF bestand) met meer informatie door op de tekst hieronder te klikken.

Alpha-folder 2018