Alpha-cursus

Welkom Lopik op de Alpha-cursus.nl

Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha iets voor jou. Tijdens zo’n 12 interactieve en gezellige bijeenkomsten mét een warme maaltijd ontdek je samen met anderen wat het christelijke geloof inhoudt. Of je nu allang of nog maar kort gelooft, wat je ook gelooft of niet gelooft, iedereen is welkom.

We beginnen elke avond met een inleiding van een onderwerp. Daarna bespreken we hoe we daar zelf tegen aankijken. Er zijn geen ‘goede’ of ‘slechte’ meningen, gevoelens of gedachten. Het gaat om het delen van jouw eigen ervaringen en jezelf openstellen voor de perspectieven van anderen. Alpha is de plek waar je jezelf mag zijn en alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent.

We hopen januari 2024 weer te beginnen in Lopik. Meld je aan dan gaan wij kijken wanneer en op welke avond we de Alpha gaan starten. Voor vragen of info bel/app/mail naar: 06-13882025, corverweij@kpnmail.nl

Informatie Alpha cursus

Alpha 2024

We mochten ook dit jaar weer een Alpha cursus houden. Met elkaar hebben we mooie gezegende avonden gehad. Namens het team willen wij iedereen heel hartelijk danken die op zijn of haar manier heeft bijgedragen door middel van het koken van een heerlijke maaltijd, de prachtige locatie waar we gebruik van mochten maken, het verzorgen van praktische zaken en bovenal het Gebed. Wij zijn zeer dankbaar dat de Alpha zo breed wordt ondersteund. Aan God alle dank, eer en glorie.

Alpha team: Greetje, Irmgard, Ina en Cor.


Alpha Lopik