Alpha-cursus

Samen met een aantal buurgemeenten wordt jaarlijks een Alpha-cursus georganiseerd. De Alpha-cursus is een laagdrempelige cursus over het christelijk geloof.  Een avond begint met een gezamenlijke maaltijd. Vervolgens wordt er een  thema behandeld. Het thema wordt in kleine groepjes verder uitgewerkt, waardoor er volop gelegenheid is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. De cursus is zowel voor “nieuw gelovigen” als voor mensen die al langer bij het geloof betrokken zijn zeer de moeite waard. U bent van harte uitgenodigd om eens vrijblijvend  een avond bij te wonen.

Informatie Alpha cursus

Start Alpha Cursus Lopik 2020

We mogen met dankbaarheid terugkijken op hele mooie en waardevolle Alpha jaren die we met elkaar hebben gehad, met goede gesprekken over het geloof. Heb je Alpha nog nooit gedaan? Twijfel je nog steeds? Denk je misschien: dat is toch niets voor mij? We hopen ook jou te mogen begroeten!
Want Alpha is er voor iedereen die zijn of haar geloof wil verdiepen, die meer wil weten over geloven of die (opnieuw) kennis wil maken met het geloof.
De Alpha zal van start gaan vanaf 8 deelnemers, dus meld je aan bij het Alpha team:
Irmgard Dorresteijn, Greetje Goedhart, Jeroen Pranger en Cor Verweij: 06-13882025 of 0348-553191 of corverweij@kpnmail.nl

Cursus-avonden van 19.00 tot 22.00 uur