Gemeente Groei Groepen (GGG)

Binnen onze gemeente zijn meerdere Gemeente Groei Groepen actief. Om de week komen de groepen – ongeveer acht personen per groep –  in een huiselijke sfeer bij elkaar om samen te groeien in geloof, gemeenschap en getuigenis. Bijeenkomsten met lezen uit de bijbel, bidden en danken, lofprijzen, zingen, studeren maar vooral ook met elkaar in gesprek gaan. Er wordt gebruik gemaakt van studies die zijn uitgegeven door het Evangelisch Werkverband.

Klik hier en bekijk de GGG folder van het Evangelisch Werkverband


 

Gemeente Groei Groepen

Het nieuwe seizoen gaan wij weer starten met de Gemeente Groei Groepen. Als handleiding gebruiken wij dit keer een ander boekje dan dat wij gewend zijn.

Wij hebben gekozen voor het  boekje “Voorbeeldig geloven.” Dit is geschreven door René de Reuver. Hij behandelt in negen hoofdstukken de geloofsgetuigen, die in  Hebreeën 11 worden genoemd. Alle licht valt op hun “voorbeeldig geloven”. Niet om hen te vereren, maar om zich door deze geloofsvoorbeelden te laten inspireren, om met vreugde en verwondering te blijven geloven. Zij moedigen de lezers van de brief, van toen en nu, aan om als christen vol te houden.

Op de lectuurtafel ligt het boekje ter inzage, bij de intekenlijst vanaf zondag 27 augustus.

In het nieuwe seizoen gaan wij weer uit van de bestaande groepen, met de mogelijkheid om nog andere groepen te vormen.

De leden van de bestaande groepen worden benaderd door hun contactpersoon, of ze weer doorgaan. De contactpersonen geven deze gegevens aan ons door. Nieuwe deelnemers en degenen die van groep willen veranderen kunnen zich aanmelden via de intekenlijst op de lectuurtafel of op ggg@brugkerklopik.nl  en wel tot uiterlijk 17 september.

De nu bestaande groepen komen bij elkaar op, maandagavond, dinsdagmiddag, woensdagavond, donderdagmorgen en donderdagavond. Ook is er een jongvolwassen  en 20+ groep. Zij bepalen per keer, wanneer zij bij elkaar komen.

Lidy, Berta en Cor