Gemeente Groei Groepen (GGG)

Binnen onze gemeente zijn meerdere Gemeente Groei Groepen actief. Om de week komen de groepen – ongeveer acht personen per groep –  in een huiselijke sfeer bij elkaar om samen te groeien in geloof, gemeenschap en getuigenis. Bijeenkomsten met lezen uit de bijbel, bidden en danken, lofprijzen, zingen, studeren maar vooral ook met elkaar in gesprek gaan. Er wordt gebruik gemaakt van studies die zijn uitgegeven door het Evangelisch Werkverband.

Klik hier en bekijk de GGG folder van het Evangelisch Werkverband


 

GemeenteGroeiGroepen

GemeenteGroeiGroepen

De GGG donderdagmorgengroep (1 x in de 3 weken) start met het boek ‘Zo dichtbij, leven met God’, van Ankie Renger-Romeijn. Dit is een laagdrempelige, praktische en persoonlijke Bijbelstudie, speciaal voor vrouwen. Heb je dit boek in de kast staan en wil je aanhaken? Welkom! Of heb je het boek en mogen wij het gebruiken of overnemen…. Het is alleen nog 2e hands verkrijgbaar. We willen elke week 1 studie thuis doen (ongeveer 45 min.) en 1 x in de 3 weken samenkomen. Ook als je samenkomen nog niet fijn vindt, kunnen we elkaar wel bemoedigen door samen door de studie te gaan!
Er staan ook korte herkenbare stukjes in van andere dames, zoals deze: ‘Bijbellezen is net als lijnen en sporten… als we het druk hebben, is dat het eerste wat we laten schieten… oeps!’
Op donderdag 1 oktober a.s. hopen we van 9:00 tot 11:00 uur samen te komen bij Anja Haars, Laan van Sarsina 1. Wil je meer informatie of aangeven dat je mee wilt doen, bel Anja van Holstein: 06-46085706.


In maart dit jaar werden de groeigroepen vanwege het coronavirus stopgezet.  In het nieuwe seizoen willen wij de draad weer oppakken, met in achtneming van de bestaande richtlijnen. Dit kan inhouden dat de groepen op een andere manier samenkomen dan in een huiskamer, afhankelijk van de grootte van de groep. Zo mogelijk kan dan één van de zalen van onze kerk worden gereserveerd.
Omdat nog niet alle thema’s van het boekje “Dit is mijn lichaam” zijn behandeld willen wij in het nieuwe seizoen hiermee verder gaan en de groepen laten zoals zij waren. Mocht in het verloop van dit seizoen blijken dat wij gespreksstof tekort komen, dan kunnen wij kiezen voor vrije onderwerpen of een Bijbelgedeelte of het nieuwe boekje over “Daniël” aanschaffen. Dit ter beoordeling van de groep.
Voor het komende seizoen zijn nieuwe deelnemers van harte welkom. Er zijn groeigroepen op de maandagmorgen, de maandagavond, de dinsdagavond en op donderdagmorgen en donderdagavond. De jongvolwassengroeigroep komt op woensdagavond bij elkaar. Men kan zich aanmelden middels GGG@brugkerklopik.nl
Als bestaande leden van de groeigroepen besluiten om het volgende seizoen niet meer mee te doen, dan dit ook graag even melden op bovenstaand mailadres. Aan- en afmelden graag voor 15 september.
De contactpersonen van de groeigroepen stellen dan de datum van de eerstvolgende bijeenkomst vast en nodigen hiervoor de leden uit.
Wij hopen dat velen dit jaar weer mee zullen doen.

Namens de leiding van de GemeenteGroeiGroepen,
Bas, Berta en Cor


Aanmeld formulier GGG seizoen 2019-2020
* zijn verplichte velden.
Naam *

Adres *

Emailadres *

Geboortejaar *

Telefoonnummer *


Selecteer uw voorkeur GGG bijeenkomst. *

Selecteer uw alternatieve GGG bijeenkomst.