Gemeente Groei Groepen (GGG)

Binnen onze gemeente zijn meerdere Gemeente Groei Groepen actief. Om de week komen de groepen – ongeveer acht personen per groep –  in een huiselijke sfeer bij elkaar om samen te groeien in geloof, gemeenschap en getuigenis. Bijeenkomsten met lezen uit de bijbel, bidden en danken, lofprijzen, zingen, studeren maar vooral ook met elkaar in gesprek gaan. Er wordt gebruik gemaakt van studies die zijn uitgegeven door het Evangelisch Werkverband.

Klik hier en bekijk de GGG folder van het Evangelisch Werkverband


 

GemeenteGroeiGroepen

Wij gaan weer starten met de GGG. Het thema voor dit jaar is: ‘Ontmoetingen met Jezus’. Wij gaan verder met de bestaande groepen en met zo mogelijk nog nieuw te vormen groepen. De bestaande groepen komen bij elkaar op maandagmorgen, maandagavond, dinsdagavond, woensdagavond, donderdagmorgen, donderdagavond en de Jongeren- groepen 18+. Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden via: ggg@brugkerklopik.nl en wel vóór 14 september a.s.

Hierbij aangeven op welke morgen of avond je wilt deelnemen. Berta, Cor en Lidy.


De GGG donderdagmorgengroep (1 x in de 3 weken) start met het boek ‘Zo dichtbij, leven met God’, van Ankie Renger-Romeijn. Dit is een laagdrempelige, praktische en persoonlijke Bijbelstudie, speciaal voor vrouwen. Heb je dit boek in de kast staan en wil je aanhaken? Welkom! Of heb je het boek en mogen wij het gebruiken of overnemen…. Het is alleen nog 2e hands verkrijgbaar. We willen elke week 1 studie thuis doen (ongeveer 45 min.) en 1 x in de 3 weken samenkomen. Ook als je samenkomen nog niet fijn vindt, kunnen we elkaar wel bemoedigen door samen door de studie te gaan!
Er staan ook korte herkenbare stukjes in van andere dames, zoals deze: ‘Bijbellezen is net als lijnen en sporten… als we het druk hebben, is dat het eerste wat we laten schieten… oeps!’


Aanmeld formulier GGG seizoen 2021-2022
* zijn verplichte velden.
Naam *

Adres *

Emailadres *

Geboortejaar *

Telefoonnummer *


Selecteer uw voorkeur GGG bijeenkomst. *

Selecteer uw alternatieve GGG bijeenkomst.