Zustergemeente Kelementelke

Kelemengemeente-zustergemeente-kelementelke-08telke is sinds 14 december 2014 onze zustergemeente. Het dorp ligt in het Hongaarse deel van Roemenië en telt ongeveer duizend Inwoners. Het contact houdt in dat we aan elkaar denken in de dienst, voor elkaar bidden, elkaar ontmoeten en waar nodig elkaar helpen. Zo worden er reizen georganiseerd om elkaar op te zoeken en elkaar beter te leren kennen. Hoewel financiële ondersteuning niet onze prioriteit heeft in ons contact, sparen wij door middel van collectes en inzamelingen wel om te helpen met het onderhoud van de kerk.


 

Kelementelke

Beste gemeenteleden
Net als in Nederland heeft Covid een grote invloed op het dagelijks leven in Kelementelke. Scholen zijn gesloten, afstand houden is de norm, ‘s avonds geldt een avondklok en het vaccineren is van start gegaan.
We bidden dat inwoners van Kelementelke, Lopik en in de rest van de wereld kracht en wijsheid mogen ontvangen in deze spannende tijd.
In januari heeft een gemeentelid incontinentiemateriaal kunnen regelen voor Kelementelke. Dit is erg fijn! Mocht u of jij ook aan incontinentie-materiaal kunnen komen voor Kelementelke, dan horen we dat graag via jordidenhartog@hotmail.com. Ook rolstoelen kunnen goed gebruikt worden in Kelementelke, dus die zijn ook welkom 🙂.

Groet uit de Kelementelke-commissie

 

Foto’s zustergemeente Kelementelke.