Kindernevendienst

De kindernevendienst wordt tijdens de morgendienst gehouden voor kinderen in de leeftijd van de basisschool. Als een kind vier jaar wordt, krijgt het een uitnodiging om naar de kindernevendienst te komen. Tijdens de kindernevendienst luisteren we naar een verhaal uit de bijbel en praten we erover met elkaar. We zingen liedjes, maken een werkje over het verhaal of doen een spel. Samen proberen we de verhalen uit de bijbel te begrijpen.

Er zijn drie groepen:

  • Jongste groep: groep 1, 2 en 3 van de basisschool (elke week)
  • Midden groep: groep 4 en 5
  • Oudste groep: groep 6, 7 en 8

Actuele informatie vindt u in de Pastopraat en op de Nieuwsbrief.

 


Kindernevendienst:

Alle groepen

De kindernevendienst is voor alle groepen en vindt nog steeds plaats tijdens de gehele kerkdienst. De kinderen komen dus niet in de kerkzaal. Ook als de ouders niet in de dienst aanwezig zijn, mogen de kinderen toch komen. Belangrijk is het om de kinderen van tevoren op te geven via: aanmelden@brugkerklopik.nl  of kindernevendienst@brugkerklopik.nl. Graag uw kind(eren) opgeven tot uiterlijk donderdagmorgen, met naam & leeftijd.


Afscheidsmiddag groep 8 kinderen KND:

De kinderen die dit jaar de KND gaan verlaten hebben een uitnodiging ontvangen voor een afscheidsmiddag op zaterdag 26 juni a.s. van 16:00-19:00 bij de Brugkerk. We gaan ons voorbereiden op de dienst van zondag 11 juli a.s. en we gaan met elkaar iets leuks doen. Ook zullen we met elkaar eten. We hopen op een gezellige middag met elkaar!


Voor de kinderen:

Er is een superleuk online kinderprogramma beschikbaar gesteld door Matthijs Vlaardingerbroek. Bij de verhalen biedt Matthijs verschillende video’s aan, waaronder een video met een goocheltruc en een poppenvideo.
Je kunt de kinderprogramma’s de komende weken vinden op https://www.dehenkieshow.nl/