Kindernevendienst

De kindernevendienst wordt tijdens de morgendienst gehouden voor kinderen in de leeftijd van de basisschool. Als een kind vier jaar wordt, krijgt het een uitnodiging om naar de kindernevendienst te komen. Tijdens de kindernevendienst luisteren we naar een verhaal uit de bijbel en praten we erover met elkaar. We zingen liedjes, maken een werkje over het verhaal of doen een spel. Samen proberen we de verhalen uit de bijbel te begrijpen.

Er zijn drie groepen:

  • Jongste groep: groep 1, 2 en 3 van de basisschool (elke week)
  • Midden groep: groep 4 en 5
  • Oudste groep: groep 6, 7 en 8

Actuele informatie vindt u in de Pastopraat en op de Nieuwsbrief.


Kindernevendienst:

Vandaag nemen we in de dienst afscheid van 7 kinderen: Yesse, Daniek, Mike, Jorn, Suze, Jan en Thijs. Zij gaan naar de middelbare school en stappen daarmee over van de Kindernevendienst naar de Tienerkerk en Rock Solid. Zij zetten een nieuwe, maar ook spannende stap in hun leven.
Twee weken geleden hebben we een leuke en gezellige afscheidsmiddag gehad met de leiding en de kinderen. We zijn bezig geweest met sport, spel, de Bijbel en hebben lekker gegeten met elkaar.
Henk Aantjes vertelt ons vandaag het verhaal van de ingezaaide akker waarin het zaad tussen de rotsen kan vallen en daardoor niet goed kan groeien. Maar het zaad kan ook in goede grond vallen en wel tot groei en bloei komen. Zo is het ook met geloven. We mogen er naar leven wat we horen en leren over de Here Jezus. Het goede nieuws aan anderen doorvertellen, zodat anderen ook voor Jezus mogen kiezen en Hem aan mogen nemen als Redder van hun leven.


Voor de kinderen:

Er is een superleuk online kinderprogramma beschikbaar gesteld door Matthijs Vlaardingerbroek. Bij de verhalen biedt Matthijs verschillende video’s aan, waaronder een video met een goocheltruc en een poppenvideo.
Je kunt de kinderprogramma’s de komende weken vinden op https://www.dehenkieshow.nl/