Kindernevendienst

De kindernevendienst wordt tijdens de morgendienst gehouden voor kinderen in de leeftijd van de basisschool. Als een kind vier jaar wordt, krijgt het een uitnodiging om naar de kindernevendienst te komen. Tijdens de kindernevendienst luisteren we naar een verhaal uit de bijbel en praten we erover met elkaar. We zingen liedjes, maken een werkje over het verhaal of doen een spel. Samen proberen we de verhalen uit de bijbel te begrijpen.

Er zijn drie groepen:

  • Jongste groep: groep 1, 2 en 3 van de basisschool (elke week)
  • Midden groep: groep 4 en 5
  • Oudste groep: groep 6, 7 en 8

Actuele informatie vindt u in de Pastopraat en op de Nieuwsbrief.

 


Kindernevendienst:

Hallo jongens en meisjes, op zondag 3 juli nemen we op de kindernevendienst afscheid van Frank Verwaal en Emmely Bruinius. Zij gaan de overstap maken naar de Tienerkerk en Rock Solid. In de dienst is daar ook aandacht voor. Een mooie tijd daar en veel succes op je nieuwe school.
En dan begint de vakantietijd; zes weken geen school, maar tijd om andere dingen te doen. Misschien op vakantie gaan, naar de Tentdagen (thema “Alles andersom”) of naar de huttenbouw, enz.
In die weken ben je op zondag van harte welkom op de kindernevendienst. We gaan luisteren naar Bijbelverhalen, knutselen, puzzels maken en soms even op het terrein estafette spelletjes doen. Kom je ook?

Beste ouders,
Met het KND-team proberen we er te zijn voor de kinderen en met hen iets te delen van de liefde van God, wat geloven is en wie Jezus voor hen wil zijn. Ook in de vakantietijd maken we tijd om dat te doen.
We zijn op zoek naar betrokken ouders die bij de oudste groep met creativiteit, plezier en liefde hier aan mee willen doen één keer in de 4 à 5 weken.
Bij de doop beloven we als ouders en gemeente dat we willen helpen de kinderen te vertellen van Gods liefde. Dat kan op veel manieren. De Kindernevendienst kan daarbij een onderdeel zijn. Help je mee? Je kunt vrijblijvend contact opnemen of in overleg een keer mee gaan.
Carolina Verwaal sluit zich aan bij het Catecheseteam en stopt als leiding bij de Kindernevendienst. Carolina dank voor al je inzet en veel succes bij de Basiscatechese.

Het KND-team wenst u/jou een mooie en fijne vakantietijd.

Welkom, welkom, welkom iedereen.
Doe je met ons mee? We beginnen zo meteen.
Welkom, welkom, fijn dat jij er bent.
Doe gezellig mee als je het liedje kent.

Namens het KND-team,
Jeannette de Bruijn


Voor de kinderen:

Er is een superleuk online kinderprogramma beschikbaar gesteld door Matthijs Vlaardingerbroek. Bij de verhalen biedt Matthijs verschillende video’s aan, waaronder een video met een goocheltruc en een poppenvideo.
Je kunt de kinderprogramma’s de komende weken vinden op https://www.dehenkieshow.nl/