Kindernevendienst

De kindernevendienst wordt tijdens de morgendienst gehouden voor kinderen in de leeftijd van de basisschool. Als een kind vier jaar wordt, krijgt het een uitnodiging om naar de kindernevendienst te komen. Tijdens de kindernevendienst luisteren we naar een verhaal uit de bijbel en praten we erover met elkaar. We zingen liedjes, maken een werkje over het verhaal of doen een spel. Samen proberen we de verhalen uit de bijbel te begrijpen.

Er zijn drie groepen:

  • Jongste groep: groep 1, 2 en 3 van de basisschool (elke week)
  • Midden groep: groep 4 en 5
  • Oudste groep: groep 6, 7 en 8

Actuele informatie vindt u in de Pastopraat en op de Nieuwsbrief.

 


Kindernevendienst:

De DANKDAGACTIE van de KND waarbij we op bezoek wilden gaan bij de oudere en zieke gemeenteleden kan helaas ook op 16 januari niet doorgaan. Deze datum is genoemd in de Pastopraat van december. Kijkend naar alle ontwikkelingen parkeren we het idee tot een later moment, maar wordt vervolgd…! Een lieve groet van de kinderen en het team.
Zondag 16 januari horen we van Bas weer een verhaal over het leven van Jozef. Kijk en knutsel je weer mee?

GOED NIEUWS: alle kinderen zijn vanaf 23 januari weer welkom om naar de kerk te komen. Jullie gaan tijdens de kerkdienst naar de KND.
Het aanmelden blijft via: aanmelden@brugkerklopik.nl of kindernevendienst@brugkerklopik.nl en er is KND voor alle groepen. We kijken er naar uit om jullie te zien en te horen.


Voor de kinderen:

Er is een superleuk online kinderprogramma beschikbaar gesteld door Matthijs Vlaardingerbroek. Bij de verhalen biedt Matthijs verschillende video’s aan, waaronder een video met een goocheltruc en een poppenvideo.
Je kunt de kinderprogramma’s de komende weken vinden op https://www.dehenkieshow.nl/