Kerkapp

 

(Brug)KerkApp

Steeds meer mensen raken vertrouwd met het gebruik van de mobiele telefoon als handig communicatiemiddel. WhatsApp, Facebook, Pinterest, Twitter en ga zo maar door zijn vormen om digitaal met elkaar verbonden te zijn. Deze vorm van communicatie kan en mag het directe contact uiteraard nooit vervangen, het moet gezien worden als een aanvulling hierop.

De Brugkerk beschikt nu ook over een eigen ‘KerkApp’, welke tot doel heeft de verbinding met haar leden nog verder te versterken. Nu zult u misschien denken: ‘weer een App, wat heb ik daar nu weer aan’. Een begrijpelijke reactie, maar er zitten wel degelijk voordelen aan het gebruik van de KerkApp. Zo kan het door de kerk gebruikt worden voor het direct communiceren van actuele informatie en biedt het mogelijkheden op wijkniveau of binnen verschillende interessegebieden groepjes te starten. Wekelijks wordt op vrijdagavond de Nieuwsbrief geplaatst. Ook Pastopraat wordt iedere maand geplaatst in de App.
Aan belangrijke periodes zoals de 40-dagentijd en Advent wordt in de KerkApp via bijvoorbeeld dagelijkse bijdrages aandacht besteed.
De KerkApp biedt ook direct toegang tot de actuele ledenlijst en biedt de mogelijkheid uw bijdragen in collecten (anoniem) digitaal te doen.
De KerkApp is nog steeds volop in ontwikkeling, ook de komende tijd verwachten we weer nieuwe leuke en nuttige toepassingen te kunnen introduceren.

Toegang tot de (Brug)KerkApp staat open voor ieder (gezins)lid vanaf 12 jaar aangesloten bij de Brugkerk. Het gebruik van de KerkApp is uiteraard een vrije keuze van ieder lid, maar van harte wordt aanbevolen!

KerkApp downloaden? Scan de QR-code of zoek in de Apple AppStore en/of in Google Play naar “Brugkerk”.
Vragen? Mail naar kerkapp@brugkerklopik.nl

De KerkApp is ontwikkeld door DonkeyMobile uit Bodegraven.

Bekijk de KerkApp handleiding in een nieuw scherm.