Kerkapp

 

Introductie (Brug)KerkApp

Steeds meer mensen raken vertrouwd met het gebruik van de mobiele telefoon als handig communicatiemiddel. WhatsApp, Facebook, Pinterest, Twitter en ga zo maar door zijn vormen om digitaal met elkaar verbonden te zijn. Deze vorm van communicatie kan en mag het directe contact uiteraard nooit vervangen, het moet gezien worden als een aanvulling hierop.

Speciaal voor kerken is er nu ook een ‘KerkApp’ beschikbaar, welke tot doel heeft de verbinding met haar leden nog verder te versterken. Nu zult u misschien denken: ‘weer een App, wat heb ik daar nu weer aan’. Een begrijpelijke reactie, maar er zitten wel degelijk voordelen aan het gebruik van de KerkApp. Zo kan het door de kerk gebruikt worden voor het direct communiceren van actuele informatie en biedt het mogelijkheden op wijkniveau of binnen verschillende interessegebieden groepjes te starten.
De KerkApp biedt ook direct toegang tot de actuele ledenlijst en biedt de mogelijkheid uw bijdragen in collecten (anoniem) digitaal te doen.

Na enkele maanden van voorbereiding en testen is (Brug)KerkApp op 10 oktober van start gegaan. Gedurende enkele weken kunnen vrijwilligers u na afloop van de ochtenddienst indien gewenst helpen met installeren en activeren van de (Brug)KerkApp op uw telefoon en vragen over het gebruik beantwoorden. Toegang tot de (Brug)KerkApp staat open voor ieder (gezins)lid vanaf 12 jaar aangesloten bij de Brugkerk. Het gebruik van de KerkApp is uiteraard een vrije keuze van ieder lid, maar van harte wordt aanbevolen!

KerkApp downloaden? Scan de QR-code of zoek in de Apple AppStore en/of in Google Play naar “Brugkerk”.
Vragen? Mail naar kerkapp@brugkerklopik.nl

Bekijk de KerkApp handleiding in een nieuw scherm.