Jeugddienstcommissie

Wie zijn wij?
De jeugddienstcommissie is een jonge, enthousiaste commissie die doormiddel van jeugddiensten de jongeren binnen (en buiten) de kerk probeert aan te spreken. Met vijf diensten per jaar in één thema behandelen we uiteenlopende onderwerpen en proberen we de jeugd enthousiast te maken voor het geloof. De combinatie van gave muziek, leuke bands, toffe sprekers en aansprekende onderwerpen leidt keer op keer tot toffe jeugddiensten.


Beste jeugd van de Brugkerk

Zondag 25 september, 2022, gaan we weer beginnen met een nieuw seizoen van de jeugddienst. Het thema van dit seizoen is: Zing, Bid, Huil, Vecht, Lach, Werk en Bewonder. 25 september willen we stil gaan staan bij het thema Zing. Ken jij dat gevoel dat je zingt van vreugde? Of zing jij eerder als je pijn of verdriet hebt? Of zing je omdat je er soms even geen woorden voor hebt? Zo zie je maar dat iedereen het thema anders kan interpreteren. We zijn daarom ook benieuwd wat Joost Schelling ons erover te zeggen heeft. Hij zal ons meer over het thema gaan vertellen. De band Testify gaat ons muzikaal begeleiden en dit zal een feestje worden vanwege het thema 😉.

Zien we jou de 25e? We hopen van wel. De dienst wordt ook online uitgezonden (www.brugkerklopik.nl) en is dus niet te missen!

Tot dan!
Groetjes, de jeugddienstcommissie