Rommelmarkt

Jaarlijks organiseert de activiteitencommissie een grote rommelmarkt op het parkeerterrein van onze kerk. De opbrengst gaat voor 25% naar een goed doel en het andere deel wordt besteed binnen onze gemeente. Natuurlijk zijn de opbrengsten belangrijk voor onze gemeente, maar  de saamhorigheid en de geweldige inzet van veel leden rondom dit evenement is minstens zo waardevol. Ook enthousiast geworden…, bezoek onze rommelmarkt op de eerste zaterdag van september of geef u op als vrijwilliger.

 

Van de Activiteitencommissie

Rommelmarkt
Wat mogen we weer terugkijken op een prachtige rommelmarkt!
Het weer zat mee, het was de hele dag gezellig druk en we hadden een markt vol mooie spullen. En wat ik elk jaar weer bijzonder hart-verwarmend vind, is dat we dit echt met zijn allen doen! Zo ontzettend veel mensen die hun steentje bijdragen, waardoor we met elkaar zo’n prachtige dag mochten beleven. Met als klap op de vuurpijl een opbrengst van € 15.670! Hier kan ik alleen maar enorm dankbaar voor zijn!
Hoewel de rommelmarkt pas net geweest is, kijken we ook alweer naar volgend jaar. Zet u zaterdag 7 september 2024 ook alvast in uw agenda?
Onze ophaal- en sorteerploeg is nu alweer bezig met de nieuwe spullen die binnenkomen. Fijn dat zij elke dinsdag met veel enthousiasme bij elkaar komen! En zij kunnen versterking gebruiken. Misschien iets voor u/jou? Kom eens kijken of het bij je past. Of maak eens een praatje met iemand van het team, hun enthousiasme is aanstekelijk.
Hoewel we dit jaar “pas” de 28e Rommelmarkt hadden, bestaat de activiteitencommissie al 30 jaar.
Door Corona is er een jaar geen rommelmarkt geweest en voorafgaand aan de allereerste rommelmarkt ging ook een jaar voorbereiding. Er zijn twee trouwe commissieleden die zich al die 30 jaar, zonder pauzes, inzetten: Rob Burgwal en Tineke Versluis! Heel hartelijk dank! We hopen dat jullie jullie kennis en ervaring nog lang in kunnen en willen blijven zetten!
Dat zij dit al 30 jaar doen, met veel enthousiasme, laat zien dat het een leuke taak is. Als commissielid ben je betrokken bij de organisatie van de jaarlijks terugkerende activiteiten zoals de rommelmarkt, de bingo en aanwezigheid op de Lopikse braderie. Daarnaast worden er bijvoorbeeld in samenwerking met de kerkenraad activiteiten georganiseerd, zoals de startdag. Of zoals afgelopen jaar in samenwerking met de kerkrentmeesters en de Kelementelke-werkgroep, de talentenveiling.
Wil je hier je steentje aan bijdragen? Neem contact met ons op! We zijn op zoek naar een penningmeester, dus past deze rol bij jou: spreek ons aan, mail naar activiteitencommissie@brugkerklopik.nl of bel/app naar 06-13457775 (Marjolijn).

De 28e Rommelmarkt was weer een groot succes! Een prachtige opbrengst van € 15.600,-. Hiervan zal 25% naar het goede doel gaan: “Oog voor de Ander”.
Deze stichting wordt beheerd door 3 Lopikse ondernemers. Zij bieden financiële ondersteuning aan gezinnen bij bijvoorbeeld studie, beperkingen of kortlopende leningen. Ze werken vooral in de luwte van de samenleving. Ze werken nauw samen met diverse organisaties/instanties, zo kan er vaak snel geschakeld worden.
De uitslagen van de verloting: Bijna alle prijzen zijn inmiddels opgehaald, alleen is wit 818 (cadeaubon van Midden op t Land) nog niet opgehaald. Bent u de gelukkige winnaar van deze prijs? Neem dan contact op met Jolanda van Vliet (06-18447491).
De container achter de kerk is weer open voor kleinere mooie spullen die u/jij thuis niet meer nodig hebt. Heeft u grotere en/of veel spullen, dan kunt u contact opnemen met één van de vaste ophalers. Zij komen in overleg de spullen ophalen.

Namens de activiteitencommissie, Marjolijn en Jolanda


Rommelmarkt 2023

De 28e rommelmarkt was weer een groot succes.

De opbrengst is € 15.670,-


Uitslag verloting 

De prijzen kunnen in overleg worden opgehaald bij Jolanda van Vliet
Stuur een berichtje naar actviiteitencommissie@brugkerklopik.nl of bel/app naar 06 18447491.

Cadeaubon De Rie IJzerwaren & gereedschap wit 774
Cadeaubon pannenkoekenhuis Midden op ’t Land wit 818
Groto door LEGO creator piraten geel 30
Cadeaubon Dagbes-thee-ding in Benschop wit 662
Cadeaubon Biezjoe enzo geel 13
Cadeaubon Biezjoe enzo wit 211
Cadeaubon Biezjoe enzo geel 596
Cadeaubon Boekenhoek Lopik geel 243
Cadeaubon Boekenhoek Lopik wit 155
Kaasmandje van Kaaswinkel v/d Stok geel 512
Plantenbakje gevuld van 4 Roses wit 381