Basiscatechese
Voor kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool wordt basiscatechese gegeven op dinsdagavond van 19.00 tot 19.45 uur. Zit jij in groep 7 of 8? Dan ben je welkom om mee te doen! Op de Nieuwsbrief vind je wanneer er basiscatechese is. We komen bij elkaar in vergaderzaal 1 van de Brugkerk.

 

Tot dan, Lies Aantjes
basiscatechese@brugkerklopik.nl
tel. 0348-553966

Basiscatechese

Voor tieners uit de groepen 7 en 8 van de basisschool wordt er basiscatechese gegeven op woensdagavond van 19.00 – 19.45 uur. Zit jij in groep 7 of 8? Dan ben je welkom om mee te doen!

Wij gebruiken als lesmateriaal ‘Basics van JOP’ en volgen daarin de thema’s. De thema’s gaan over God, Jezus, de Heilige Geest en over de christelijke feesten. Maar ook over de kerk, wie werken er in de kerk en wat zien we in de kerk? En waarom vieren we met elkaar avondmaal en worden kleine kinderen gedoopt? Ons uitgangspunt is hierbij de Bijbel. We lezen met elkaar in de Bijbel en leren zo de verschillende Bijbelboeken kennen.

Als afsluiting van het seizoen hebben we een uitje met de hele groep. We nemen dan afscheid van de kinderen uit groep 8. Zij gaan dan het volgende seizoen naar  Rock Solid. friends