Kindernevendienst

De kindernevendienst wordt tijdens de morgendienst gehouden voor kinderen in de leeftijd van de basisschool. Als een kind vier jaar wordt, krijgt het een uitnodiging om naar de kindernevendienst te komen. Tijdens de kindernevendienst luisteren we naar een verhaal uit de bijbel en praten we erover met elkaar. We zingen liedjes, maken een werkje over het verhaal of doen een spel. Samen proberen we de verhalen uit de bijbel te begrijpen.

Er zijn drie groepen:

  • Jongste groep: groep 1, 2 en 3 van de basisschool (elke week)
  • Midden groep: groep 4 en 5
  • Oudste groep: groep 6, 7 en 8

Actuele informatie vindt u in de Pastopraat en op de Nieuwsbrief.

Kindernevendienst

Zondag 7 juli is het afscheid van groep 8. De oudste groep heeft dan de hele dienst KND. De jongste en middengroep gaan met het kindermoment naar hun KND.
In de vakantieperiode is er 3 weken geen KND. Wel zijn er een aantal werkbladen op de lectuurtafel. Dit is op: 28 juli en 4 en 11 augustus.
Op de andere zondagen is er KND voor alle leeftijden. Het is dan wel een groep en de leiding zal rekening houden met het leeftijdsverschil. 

Fijne vakantietijd, hartelijke groet KND-team. 


Afscheid kinderen KND

In de morgendienst van zondag 7 juli zullen we als leiding van de KND afscheid nemen van Wilke Hoogendoorn, Thijmen de Bruijn, Mattánja van Werkhoven, Jesse Versluis, Jorn den Butter en Gaby Verheul. Zij gaan de KND verlaten. Alle kinderen van de oudste groep zijn vanaf 9.30 uur welkom in de KND ruimte. Daar zullen we met de groep een klein afscheidsfeestje houden. Aan het einde van de dienst zullen de kinderen in de kerk ook afscheid nemen van de KND samen met de gemeente. 
Denkt u nog aan de kaartjes met wensen voor de kinderen? De potten staan zondag klaar.


Voor de kinderen:

Er is een superleuk online kinderprogramma beschikbaar gesteld door Matthijs Vlaardingerbroek. Bij de verhalen biedt Matthijs verschillende video’s aan, waaronder een video met een goocheltruc en een poppenvideo.
Je kunt de kinderprogramma’s de komende weken vinden op https://www.dehenkieshow.nl/