Youth Alpha

Heb jij misschien een niet-christelijke vriend of vriendin? Of weet je iemand, die je graag met jouw geloof wil laten kennismaken? Schroom dan niet en neem je vrienden mee naar Youth Alpha! Youth Alpha is voor jongeren die meer over ‘the basics’ van het christelijk geloof willen weten. Dit gebeurt op een laagdrempelige en eigentijdse manier.

Elke avond beginnen we met een maaltijd, om elkaar beter te leren kennen. Daarna: ontspannen. Youth Alpha is naast serieus, ook gezellig en relaxed. Iemand van het team leidt een thema in. We bespreken het thema met elkaar in kleine groepjes.

Belangrijk: Youth Alpha is allereerst bedoeld voor jongeren die niet of nauwelijks in de kerk komen. Nodig een vriend of vriendin eens uit! Je kunt samen komen, dat is een stuk gezelliger en leuker voor de ander.

Je kunt Youth Alpha ook per email bereiken.


Ben jij benieuwd of er ‘meer’ is? Wil je meer weten van het Christelijk geloof of wat dit voor jou kan betekenen en ben je ongeveer tussen de 15 en 25 jaar? Dan ben je van harte welkom bij de Youth Alpha! In tien maandagavonden en een weekend behandelen we onderwerpen als ‘Wie is Jezus?’, ‘Bidden: waarom en hoe?’ en ‘hoe leidt God ons?’.

Maandag 19 februari starten we met een feestelijke avond om 20.00 uur, kom eens kijken of het wat voor je is en laat je verrassen! De overige avonden vanaf 26 februari starten we om 19.00 uur met een maaltijd, daarna volgt een praatje en gaan we in groepjes uiteen om met elkaar na te denken over thema van die avond. De locatie is het Inloophuis, Rolafweg Noord 7, Lopik. Voor meer info app/bel/mail gerust naar: 0653479019 (Iris), 0611053664 (Jake), youthalphalopik@hotmail.com. We hopen je te zien de 19e!

Daarnaast zijn we ook op zoek naar mensen die ons één of een aantal keren zouden willen helpen. Ben of ken je iemand die ons wil en kan helpen met koken of deelname aan het gebedsteam. We horen graag van u via mail (youthalphalopik@hotmail.com) of telefonisch (0653479019). Heel hartelijk dank!

Het Youth Alpha team, Anne, Hendrik, Iris,
Jake, Lieke, Rosalie en Tim