Gemeente Groei Groepen (GGG)

Binnen onze gemeente zijn meerdere Gemeente Groei Groepen actief. Om de week komen de groepen – ongeveer acht personen per groep –  in een huiselijke sfeer bij elkaar om samen te groeien in geloof, gemeenschap en getuigenis. Bijeenkomsten met lezen uit de bijbel, bidden en danken, lofprijzen, zingen, studeren maar vooral ook met elkaar in gesprek gaan. Er wordt gebruik gemaakt van studies die zijn uitgegeven door het Evangelisch Werkverband.

Klik hier en bekijk de GGG folder van het Evangelisch Werkverband

Gemeente Groeigroepen seizoen 2018-2019

Thema. Het thema voor dit seizoen is “Sterk en moedig als Jozua.”
In dit seizoen behandelen we met de Gemeente Groei Groep Jozua.
Jozua laat zien wat geestelijke strijd is. Hij heeft als eerste voet gezet op de bodem van het beloofde land en gaat het volk daarin voor. Jozua is een voorloper van Jezus. Jezus heeft het Koninkrijk nabij gebracht. Ook Jezus heeft te maken met de machten van de duisternis, maar overwint die aan het kruis. Als christenen maken wij gebruik van de geestelijke wapenuitrusting die Jezus ons gegeven heeft. Geloven is opstaan, Jezus volgen en strijden om het Koninkrijk binnen te gaan dat Jezus nabij heeft gebracht en zal brengen.

Hoe kan ik mij inschrijven?
Vanaf 19 augustus liggen er intekenlijsten op de lectuurtafel. Hier kunt u op het formulier van de desbetreffende avond of morgen, dat u wilt deelnemen, uw gegevens invullen.
Er is een gemeente groeigroep op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Verder op maandag- en donderdagmorgen. Op maandagavond is er ook nog een gemeente groeigroep die éénmaal per maand bij elkaar komt in plaats van iedere twee weken en op woensdagavond is er nog de groeigroep speciaal voor de jongere mensen (jongvolwassenen en ouders jonge gezinnen).

Ook is het mogelijk om in te schrijven via het formulier hieronder.

Inschrijving voor deelname aan de gemeente groeigroepen sluit op zondag 2 september. Daarna worden de boekjes voor de deelnemers besteld en kan de leiding van de desbetreffende groepen de uitnodigingen voor de eerste bijeenkomst verzorgen.

Wij hopen dat veel gemeenteleden dit jaar weer mee zullen doen.


Zomer GGG voor iedereen

Beste lezers van Pastopraat, heeft u/ heb jij het afgelopen jaar niet mee gedaan aan een GGG-groep, niet getreurd, voor deze zomer zijn er drie avonden gepland voor iedereen die wil groeien en/of delen in het geloof.
Het kan heel goed zijn dat je de mogelijkheid niet had om een GGG-groep te volgen, dan zijn deze avonden een mooie gelegenheid. De onderwerpen die op deze avonden worden voorbereid hebben geen relatie met elkaar, het is dus geen probleem als je niet alle avonden komt. De zomer GGG is ook een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met een Gemeente Groei Groep. Uiteraard zijn ook alle deelnemers van de groeigroepen ook van harte welkom. Je hoeft je van te voren niet op te geven, je kan gewoon op je fiets stappen en binnen vallen. Neem ook gerust je buurman, -vrouw, vriend of kennis mee.
Ook dit jaar mogen we weer gebruik maken van de mooie tuin (met vuurton) van Rens en Jeanette de Bruijn. Batuwseweg 44, Lopikerkapel.
De avonden beginnen om 19:45h en het streven is om rond 22:00h af te sluiten.
De thema’s worden bekend gemaakt via de Nieuwsbrief.
Reserveer de volgende avonden maar alvast in je agenda. Dinsdag 4 juni 2019, woensdag 10 juli 2019 en donderdag 8 augustus 2019.
Hartelijk welkom, Cor, Berta en Bas


Aanmeld formulier GGG seizoen 2018-2019
* zijn verplichte velden.

Naam *

Adres *

Emailadres *

Geboortejaar *

Telefoonnummer *


Selecteer uw voorkeur GGG bijeenkomst. *

Selecteer uw alternatieve GGG bijeenkomst.