Gemeente Groei Groepen (GGG)

Binnen onze gemeente zijn meerdere Gemeente Groei Groepen actief. Om de week komen de groepen – ongeveer acht personen per groep –  in een huiselijke sfeer bij elkaar om samen te groeien in geloof, gemeenschap en getuigenis. Bijeenkomsten met lezen uit de bijbel, bidden en danken, lofprijzen, zingen, studeren maar vooral ook met elkaar in gesprek gaan. Er wordt gebruik gemaakt van studies die zijn uitgegeven door het Evangelisch Werkverband.

Klik hier en bekijk de GGG folder van het Evangelisch Werkverband

Gemeente Groeigroepen seizoen 2018-2019

Thema. Het thema voor dit seizoen is “Sterk en moedig als Jozua.”
In dit seizoen behandelen we met de Gemeente Groei Groep Jozua.
Jozua laat zien wat geestelijke strijd is. Hij heeft als eerste voet gezet op de bodem van het beloofde land en gaat het volk daarin voor. Jozua is een voorloper van Jezus. Jezus heeft het Koninkrijk nabij gebracht. Ook Jezus heeft te maken met de machten van de duisternis, maar overwint die aan het kruis. Als christenen maken wij gebruik van de geestelijke wapenuitrusting die Jezus ons gegeven heeft. Geloven is opstaan, Jezus volgen en strijden om het Koninkrijk binnen te gaan dat Jezus nabij heeft gebracht en zal brengen.

Hoe kan ik mij inschrijven?
Vanaf 19 augustus liggen er intekenlijsten op de lectuurtafel. Hier kunt u op het formulier van de desbetreffende avond of morgen, dat u wilt deelnemen, uw gegevens invullen.
Er is een gemeente groeigroep op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Verder op maandag- en donderdagmorgen. Op maandagavond is er ook nog een gemeente groeigroep die éénmaal per maand bij elkaar komt in plaats van iedere twee weken en op woensdagavond is er nog de groeigroep speciaal voor de jongere mensen (jongvolwassenen en ouders jonge gezinnen).

Ook is het mogelijk om in te schrijven via het formulier hieronder.

Inschrijving voor deelname aan de gemeente groeigroepen sluit op zondag 2 september. Daarna worden de boekjes voor de deelnemers besteld en kan de leiding van de desbetreffende groepen de uitnodigingen voor de eerste bijeenkomst verzorgen.

Wij hopen dat veel gemeenteleden dit jaar weer mee zullen doen.


Zomer GGG

Dit jaar willen wij weer een zomer GGG organiseren. Wij gaan dit doen op woensdagavond 25 juli en donderdagavond 23 augustus. Wij beginnen om 19.45 uur. Rens en Jeannette de Bruijn zullen ons weer gastvrij ontvangen in hun mooie tuin. Adres: Batuwseweg 44.

Woensdagavond 25 juli wordt verzorgd door Geert en Els Hoeke. Het thema is dan Psalm 84 vers 12 met de kernvraag: Wat zou er veranderen in je leven als je meer onbevangen op weg zou gaan, volkomen gericht op Christus?

Donderdagavond 23 augustus wordt verzorgd door Ben en Margreet Werrie. Het thema is dan: De verschillen in deze wereld tussen arm en rijk.

Iedereen is van harte welkom. Voor diegenen die nog nooit een GGG avond meegemaakt hebben is het een goede gelegenheid om dit een keertje te doen.

In verband met de koffie en het lekkers erbij, is het wel fijn om even aan ons te laten weten dat je komt.

Namens de leiding van de GGG,
Cor en Berta Rijneveld
Mailadres: corberta@hetnet.nl
Tel.: 0348-451308


Aanmeld formulier GGG seizoen 2018-2019
* zijn verplichte velden.
Naam *

Adres *

Emailadres *

Geboortejaar *

Telefoonnummer *


Selecteer uw voorkeur GGG bijeenkomst. *

Selecteer uw alternatieve GGG bijeenkomst.