#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 19/04/2024 - 20/04/2024
18:00

Categorieën Geen Categorieën


Inmiddels staat het programma vast voor de 24uur durende fietsmarathon op 19 en 20 april. Of je nu als supporter of als sportieve fietser naar de actiedag komt; we hebben gevarieerde activiteiten georganiseerd voor jong en oud, voor ieder wat wils. Ook voor een hapje, een drankje en zelfs een maaltijd kunt u in de kerk terecht. Met elkaar maken we er een gezellige 24uur van.
Het volledige programma leest u op het inlegvel in deze pastopraat.

Het fietsen:
Op vrijdag 19 april om 18.00 uur starten we elk uur met vijf fietsers, zij fietsen een uur lang op de (fictieve) route van Lopik naar Kelementelke. Inschrijven kan individueel, maar ook per groep. Daarbij is het de bedoeling dat de fietsers zich laten sponsoren. Voor een vast bedrag of per kilometer, alles is mogelijk. Uiteraard hopen we op zoveel mogelijk fietsers!
Opgeven voor het fietsen kan door een mail te sturen naar activiteitencommissie@brugkerklopik.nl of door een van ons aan te spreken.
In de volgende pastopraat houden we jullie verder op de hoogte en vanaf de maand maart zijn wij zichtbaar in de ontmoetingsruimte van de brugkerk.

Hartelijke groet, namens de werkgroep fietsmarathon
Bep, Tjeerd, Carla, Jack, Marjolijn, Rens, Gerrit, Tristan, Hester