#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 07/12/2021
09:45

Categorieën Geen Categorieën


UITGESTELD

Helaas moeten we de bijeenkomst tot een later moment uitstellen. Dit met het oog op de oplopende aantallen van de coronabesmettingen. Zodra deze weer afnemen plannen we een nieuwe datum en hoort u weer van ons.

Mede namens Catharina Schep, ds. Annemarie Six-Wienen


Vandaag, dinsdagmorgen, 7 december, is er een ochtend met een thema dat iedereen wel eens bezighoudt: ons levenseinde. Catharina Schep, die naast diaken ook huisarts is, en ik, ds. Annemarie Six-Wienen, zullen – ieder vanuit onze eigen ervaring met dit onderwerp – die ochtend ingaan op dit thema en op uw vragen. Alle vragen rond dit onderwerp zijn welkom. Als u wilt kunt u vast via mail of via app of een telefoontje vragen bij ons neerleggen (via annemarie.six-wienen@solcon.nl of 06-129 119 53). Dan nemen wij die in onze voorbereiding mee.

Het programma begint om 10:00 uur, inloop met koffie en thee vanaf 9:45 uur. Het is belangrijk dat u zich aanmeldt voor deze bijeenkomst. We zullen ervoor zorgen dat er voldoende afstand kan worden gehouden. Eventueel (bij te veel aanmeldingen) zorgen we voor een tweede datum. Ten slotte: als u vervoer nodig hebt, kunt u dat ook laten weten. Dan gaan we daarvoor zorgen. Graag tot 7 december!