#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 22/10/2021 - 03/11/2021
20:00

Categorieën Geen Categorieën


Over anderhalve week, op woensdag 3 november a.s., is het Dankdag. Vanuit de KND wordt er ieder jaar iets gemaakt om te brengen bij de oudere en zieke gemeenteleden. Eerst was dit vooral vanuit de kinderen maar de laatste jaren waren er veel mensen die ons hielpen en ook wat weg brachten. Weet u het nog, vorig jaar werd op die adressen een knapzak gebracht met de aanmoediging naar buiten te gaan voor een korte of langere wandeling.
Dit jaar willen we de focus leggen op de ontmoeting en jong en oud en alle leeftijden die daartussen zitten met elkaar in contact brengen. Dit door als gemeenteleden en gezinnen op zondag 7 november a.s. na de morgendienst bij iemand op de koffie / thee te gaan.  Wie bij wie op bezoek zal gaan zal dus een verrassing zijn, dat geeft vast mooie nieuwe ontmoetingen. In plaats van iets dat door de kinderen gemaakt is, is het leuk om iets lekkers (zelf gebakken), een bloemetje, een doosje bonbons o.i.d. mee te nemen. De kinderen maken wel een mooie kaart. Iedereen onder de 75 jaar kan hier actief aan meedoen. En bent u daarboven laat u dan op zondagmorgen 7 november verrassen.

Hoe gaan we dit doen? De kindernevendienst gaat dit coördineren.
Opgeven kan t/m 2 november a.s. via de mail: kindernevendienst@brugkerklopik.nl of via de app 06-52536678.
U krijgt dan een terugkoppeling en een adres.
Het zal hartverwarmend zijn als we zo ca. 90 adressen kunnen bezoeken. We zijn een gastvrije en warme gemeente. Laten we dat ook in ons jubileumjaar laten zien. We rekenen op uw en jouw medewerking.

Namens het KND-team,
Ellen Hoogendoorn (06-42662208) en
Jeannette de Bruijn (06-52536678).