#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 19/03/2017
09:30

Categorieën Geen Categorieën


De morgendienst van vandaag, zondag 19 maart, is een Evangelisatiedienst. Het thema is “Toekomstmuziek”. Het Ridderkerks kinder- en jeugdkoor onder leiding van Jennifer van den Hoek zal voor ons zingen. We lezen deze morgen uit Jeremia 29:11-14, waarin het gaat over de beloofde hoopvolle toekomst. We nodigen u van harte uit om deze dienst bij te wonen! Neem ook gerust uw buurman, tante, vriendin, neef of collega mee!
De collecte die op deze zondag gehouden zal worden is bestemd voor: Landelijke Evangelisatie Stichting Naar House.
Stichting Naar House is een landelijke interkerkelijke Evangelisatiestichting die u tegen kunt komen bij winkelcentra, stations en house-evenementen, waar zij het Evangelie van de redding door Jezus Christus verkondigen. Ook wil Naar House mensen waarschuwen voor de gevaren van (house)muziek en de (house)muziekscene.
Bijna wekelijks is de Naar House bus van zaterdag op zondagnacht verspreid door Nederland bij een houseparty te vinden. Vrijwilligers gaan daar het gesprek aan met bezoekers over het Evangelie. Bij bezoekers staat de bus ook wel bekend als de “Jezus-bus”  waar je gratis koffie/thee kunt krijgen. Behalve de koffie/thee zijn er ook de mooie en bijzondere gesprekken waarin mensen geraakt worden door het Evangelie en dit gesprek aanleiding is voor een ommekeer in hun leven.

Namens de evangelisatiecommissie,
Iris Haaksman-Dorresteijn