#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 20/12/2020
18:30 - 20:00

Categorieën Geen Categorieën


Het is bijna zover. Zondagavond 18:30 uur begint het Familiekerstfeest in de Brugkerk. Gelukkig is alles nog goed gekomen voor deze dienst. Afgelopen dinsdag hebben de kinderen van het koortje enorm hun best gedaan om alle liedjes in de kerk te zingen terwijl Hanco Nobel en Erik Vreman alles op hebben genomen. Ook Kees Dorst was bereid om vanuit Bergambacht speciaal te komen om de kinderen te begeleiden op de piano.
Wat is het leuk geworden!! Allemaal super bedankt voor jullie inzet!
Maar dan zijn we er nog niet want een groepje tieners en jongeren zijn op pad geweest en hebben een bezoek gebracht bij een aantal van onze oudere gemeenteleden om hen vragen te stellen over Kerst toen en nu. De interviews zijn gefilmd en hebben ook een plekje gekregen in de dienst. En dan zijn er ook nog een heleboel kinderen die thuis enthousiast zijn gaan kleuren aan een kleurplaat over het kerstverhaal van opa Knoest dat in de dienst gelezen gaat worden door tieners. De kerk is versierd met al deze mooie platen. We hopen dan ook dat heel veel mensen thuis deze dienst mee gaan beleven of op een ander moment terug kijken.

Kerst, een feest wat je graag met elkaar wilt vieren. Dit jaar gaat alles een beetje anders maar we verliezen elkaar zeker niet uit het oog. Genieten jullie mee?

Gerda Reissenweber, Henriette Dijkstra, Dita Frericks, Lidy Bijman.