#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 29/07/2020
13:30 - 16:30

Categorieën Geen Categorieën


Zoals jullie waarschijnlijk al wel weten gaat het dit jaar met de Tentdagen allemaal anders. Op 28, 29 en 30 juli a.s. staat er geen tent in Lopik. Jammer hé? Gelukkig is er wel iedere morgen online een heel leuk programma. Daar lezen jullie in onderstaand bericht (‘Tentdagen gaan ONLINE’) meer over.

Vanmiddag, woensdag 29 juli, hebben we een hele leuke middag georganiseerd voor de kinderen van 7 t/m 12 jaar uit Lopik en omstreken. Matthijs Hoornaar komt. Hij is van het christelijk kindertheater ‘Knettergek’. En we gaan ook poldersporten, lekker spannend dus. De middag is van 14:00–16:30 uur maar de inloop is al om 13:30 uur. We willen weten wie er allemaal komen, dus je moet je eerst even inschrijven en daarna is het nog een stukje lopen door het weiland voor je op de juiste plek bent. Kom dus op tijd in niet al te mooie kleding. En… het zou kunnen dat je nat wordt, dus neem ook voor de zekerheid wat droge kleding mee en een handdoek.
De plek waar het allemaal gaat gebeuren is bij de familie Kers achter in het weiland. Hun adres is: Lopikerweg Oost 102A.
Handig als je op de fiets komt want daar hebben we plaats genoeg voor op het terrein.

We kijken naar jullie uit!
Sandra Igonoarhe, Irmgard Dorresteijn, Lidy Bijman