#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 10/12/2017 - 30/12/2017
09:30 - 17:00

Categorieën Geen Categorieën


Beste gemeenteleden, in de zomer van 2018 staat er een nieuwe en super toffe uitdaging te wachten! Nyarushishi, Rwanda!

Samen met de lokale bevolking gaan we bouwen aan een kleuterschool en gaan we een aantal moestuinen aanleggen. World Servants en Stichting Red een Kind hebben samen met een lokale partnerorganisatie een programma om armoede te verminderen en dorpen sterker te maken. Dit doen ze door het opzetten en trainen van zelfhulpgroepen in de dorpen waar ze werken. Het project van World Servants is onderdeel van een traject van 7 jaar waarin Stichting Red een Kind met een dorp werkt. Ik ga als één van de leiders voor World Servants mee met dit project. Meer informatie over World Servants en dit project kunt u vinden op https://www.worldservants.nl/rwanda/RW118.

Voor dit project is ook geld nodig! Een deel zal ik zelf betalen en een deel hoop ik bij elkaar te sparen door middel van verschillende acties. Een van die acties is………. oliebollen bakken!

Op zaterdag 30 december 2017 ga ik oliebollen verkopen! Bestelformulieren daarvoor kunt u vanaf 10 december vinden op de lectuurtafel. Meer informatie over deze actie kunt u vinden op het bestelformulier of op www.geef.ws/maaikevanderscheer. U kunt voor meer informatie ook mailen naar maaike.vdscheer@live.nl of bellen naar 0348-552934.

Maaike van der Scheer