#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 12/07/2020
18:30

Categorieën Geen Categorieën


Online Jeugddienst 12-07-2020:

Hey You! Wat missen wij onze jeugddiensten! De volle kerken, het samen zingen en de toffe bands. Elkaar ontmoeten tijdens deze jeugddiensten is helaas nog niet mogelijk, maar een toffe ‘online dienst’ wél!
Zondagavond 12-07-2020 kun jij namelijk achter je laptop, computer, tablet of mobiel kruipen en meegenieten van een gave jeugddienst. Het thema van deze dienst is: ‘Geen Afstand’, want juist in deze tijd is het belangrijk om Gods nabijheid te zoeken. Een iets andere vorm, maar met onze eigen ds. Wouter Schraven én de band 4tune! Je kunt de dienst vanaf 18:30 uur meekijken op www.brugkerklopik.nl.
En eerlijk is eerlijk, een jeugddienst beleven was nog nooit zó makkelijk, gewoon vanuit je bed / bank of in het zonnetje!
Maar het wordt nog leuker! Want ongeveer dertig tieners / jongeren kunnen tijdens deze dienst aanwezig zijn, hoe tof is dat?! Uiteraard is het belangrijk dat je geen koorts hebt, niet verkouden bent en ook niet in je omgeving te maken hebt met het corona-virus. In de kerk houden we 1,5 meter afstand en we kunnen helaas niet met de band meezingen.
Hoe kun je erbij zijn? Het is belangrijk dat jij doorgeeft dat je aanwezig wil zijn bij de dienst. Dit kan door te mailen / appen naar Judith Bijman (judith-bijman@hotmail.com / 06-3045 9308). Wij laten je dan zo snel mogelijk weten of jij erbij kunt zijn! Schroom niet om je aan te melden, want we zien jullie graag!

Lieve groetjes van de Jeugddienstcommissie: Cojan, Lisa, Riëlle, Rendelina, Wietske, Ds. Wouter en Judith.