#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 26/05/2023 - 29/05/2023
Hele dag

Categorieën Geen Categorieën


Pinksterconferentie 2023 (26 t/m 29 mei)

Tijdens het pinksterweekend (vrijdag 26 mei t/m maandag 29 mei) is er in Biddinghuizen de pinksterconferentie ‘Opwekking’.
Mogelijk heb je al gehoord over de pinksterconferentie, misschien ben je al eerder meegegaan of is dit nieuw voor jou. Wij willen jullie bij deze uitnodigen om met ons mee te gaan kamperen. Het is ontzettend mooi om met zoveel christenen God te loven & aanbidden, maar ook om na de diensten en seminars door te praten, samen te delen wat raakte en uiteraard ‘gewoon’ gezellig te kletsen. Wij zouden het onwijs tof vinden om met een groep vanuit onze gemeente te gaan en deze bijzondere ervaring samen te delen.

Voor de kinderen vanaf 3 jaar is er een eigen programma.
Voor tieners is er een onwijs tof programma op het tienerterrein (verboden voor ouders 😉). Meer informatie over de conferentie en alle programma’s kun je kijken op www.pinksterconferentie.nl

Het thema van de Pinksterconferentie 2023 ‘Maar wij zien Jezus’ is gebaseerd op Hebreeën 2:9, waarin verwezen wordt naar het feit dat Jezus ons is voorgegaan in het plan dat God voor ons heeft. Hoewel we in ons eigen leven en in de wereld om ons heen nog de gebrokenheid zien die het gevolg is van de zondeval, mogen we onze ogen richten op Hem die met heerlijkheid en eer gekroond is. Als we Jezus zien, krijgen wij een zuiver perspectief op het leven, de ander en onszelf.
Lijkt het je/jullie leuk? Geef je dan zo snel mogelijk op via www.pinksterconferentie.nl.

Stuur de definitieve complete bevestigingsmail (na je betaling) naar 1 van ons door. Doe dit voor dinsdag 15 april, dan voegen wij de aanmelding toe aan de groepsaanmelding.

Hartelijke groet,
Jenneke van den Broek (06-10529524), en Eva de Bruijn (06-15513667)

 

P.S.: Hé tiener! Heb je zin om mee te gaan, maar je ouders niet? Meld je dan evengoed aan!