#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 14/01/2017
19:30 - 23:00

Categorieën Geen Categorieën


Vanavond, zaterdag 14 januari, is er weer een prayernight in de Schaapskooi achter de Hervormde Kerk in Lopik. Deze prayernight wordt georganiseerd door jongeren uit een aantal kerken in Lopik. Het thema is dit jaar: ‘Lost and Found’.
Op heel veel plaatsen in Nederland wordt er zo’n prayernight georganiseerd. Het is de opmaat voor de week van gebed waar we in Lopik ook aan meedoen. Zo aan het begin van het nieuwe jaar is het goed om te bidden voor elkaar. Voor ons dorp, ons land, voor de wereld.
Vanaf 19.30 uur tot 23.00 uur is de Schaapskooi open en kun je op allerlei creatieve manieren danken en bidden. Je kunt de hele avond binnenlopen en meedoen, of gewoon eens komen kijken en sfeer proeven. Er is een band die een aantal keren op de avond gaat spelen en we zullen ook met elkaar zingen en God de eer brengen. Ds. Wouter zal de 2 keer een “praatje” houden en er is tijd om er daarna nog verder over door te praten.
Genoeg te beleven dus….
God wil heel graag contact met jou, een relatie opbouwen. Die relatie is er niet ineens, dat vraagt tijd, maar ook een keuze om daar tijd voor apart te zetten. Misschien heb je die keuze al gemaakt. Misschien ben je al heel lang op zoek naar de zin van je leven of is het zo dat je voor je gevoel een beetje weggelopen bent bij God vandaan. Voor God is het nooit te laat, Hij blijft op je wachten met open armen, net als in de gelijkenis van de verloren zoon.
Vind je het best nog een drempel? Probeer het gewoon een keer…
Meer info kun je vinden op www.prayernight.nl.

Wij zijn er in ieder geval ook: Wim van Ieperen, Hendrik de With, Justin Schep, Annemiek Bosch, Jasper Hogendoorn, Sanne van Beek, Maaike v.d. Scheer, Annemarie Bergstra, Irmgard Dorrestein en Lidy Bijman.