#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 14/11/2023
19:30

Categorieën Geen Categorieën


Een ‘Zin in film’ avond

Dinsdagavond 14 november: ‘Here we are’.
In ‘Zin in film’ worden films met artistieke en spirituele diepgang vertoond. De oorspronkelijke betekenis van ‘bioscoop’ is ‘kijken naar het leven’. De films die op ‘Zin in film’- avonden worden vertoond gaan over hoe mensen, waar ter wereld ook, leven in vreugde en verdriet, waar ze voor gaan, hoe ze omgaan met een crisis, hoe ze geloven of niet geloven, soms de zin van hun leven op het spoor komen.
‘Here we are’: De gescheiden vijftiger Aharon is gestopt met werken om zich te wijden aan de zorg voor zijn autistische zoon Uri. Uri is bijna volwassen en zijn moeder vindt dat het tijd is dat hij begeleid zelfstandig gaat wonen. Vader Aharon gelooft echter niet dat een ander zijn zoon (beter) zal begrijpen. Hij besluit om er met Uri vandoor te gaan. Uri is immers nog niet klaar voor een scheiding. Of is het Aharon?

Vanaf 19.30 uur is er koffie/thee en de film starten we om 19.45 uur.
Nel Rijneveld-Schep zal de avond weer op deskundige wijze begeleiden. Na de film is er gelegenheid om je reactie te delen met anderen. Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden. Welkom!

Alie van der Plas-Wolgen, cie Vorming & Toerusting