#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 22/07/2018
09:30

Categorieën Geen Categorieën


De voorbereidingen voor de startdienst zijn in volle gang. Het thema van de startzondag is: kerkproeverij. We hebben een nieuw idee om de startzondag met elkaar te beginnen. Het plan is om bij elkaar te ontbijten. Het werkt zo: In de kerk komt een intekenlijst te liggen waarop u kunt aangeven of u voor het ontbijt op zondagmorgen 26 augustus gasten wilt ontvangen of dat u liever uit gaat eten. Misschien vindt u het leuk om een paar mensen uit de gemeente te ontvangen. Dan geeft u dit aan op de intekenlijst. U vermeldt uw naam en hoeveel gasten u wilt ontvangen. Wanneer u graag uit gaat eten dan geeft u aan met hoeveel mensen u graag wilt gaan ontbijten.
U kunt niet aangeven wie u wilt ontvangen of bij wie u wilt gaan eten. U wordt ingedeeld en we houden natuurlijk rekening met omstandigheden en gezinssamenstelling. Het lijkt spannend, maar dat valt mee. Het kan natuurlijk reuze gezellig en fijn zijn om bij mensen te gaan ontbijten die u wel van gezicht kent, maar verder nog niet. Ik heb er vertrouwen in dat dit goed gaat komen. Voor de gelegenheid starten we om half acht in de ochtend met ontbijt. U heeft dan tot ongeveer negen uur, want daarna gaan we naar de kerk.
Vanaf zondag 22 juli ligt er een intekenlijst in de kerk. Deze lijst wordt zondag 19 augustus gesloten. U mag u ook aanmelden bij de predikant. Wij hopen dat velen mee gaan doen.

Namens de commissie, ds. Wouter