#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 27/08/2023
08:30 - 10:00

Categorieën Geen Categorieën


Startzondag:
Zondag 27 augustus is de start van een nieuw kerkelijk seizoen. De startzondag heeft als thema: “Ga Mee”, het nieuwe jaarthema vanuit PKN . Na het succes van vorig jaar willen we deze zondag weer beginnen met een gezamenlijk ontbijt in de buitenlucht. En hoe leuk zou het zijn als u en jij een buurvrouw, vriendin of familielid uitnodigt en zegt: Ga mee deze zondag. Er is genoeg om te delen.
We zorgen voor gedekte tafels en vragen u en jou om zelf wat mee te brengen voor het ontbijtbuffet: denk aan allerlei soorten broodjes, beleg, zoet en hartig, wat er thuis zoal op de ontbijttafel komt. Drinken is aanwezig.
Vanaf 8:00 uur staan we klaar om alle meegebrachte ontbijtspullen op het buffet te plaatsen, 8:30 uur beginnen we met het ontbijt. De kerkdienst begint deze morgen om 10:00 uur.
Na afloop van de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en bij te praten met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Ook aan de kinderen en tieners wordt gedacht.
We hopen u, jou, jullie te ontmoeten deze zondag. Voor het gemeenteontbijt graag aanmelden uiterlijk maandag 21 augustus. Dit kan via scriba@brugkerklopik.nl, door het strookje in te leveren of door een telefoontje naar Wilma Verhoef: 06-28374381. Ook als u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen.
Namens de voorbereidingsgroep en de kerkenraad,
Wilma Verhoef, scriba