#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 27/08/2017
09:30

Categorieën Geen Categorieën


Beste gemeenteleden en allen die zich met ons verbonden weten.

De eerste zondag na de schoolvakantie is er in de kerk een bijzondere morgendienst met het thema: ”Een open huis”. Open huis in een kerk? Ja, iedereen mag weten wat er hier achter de schermen gebeurt. Net zoals je bij iemand uitgenodigd wordt die onlangs verhuisd is, mag je alle ruimten van het huis zien. Dan kom je erachter hoe die mensen leven, je hoort een beetje bij de intimi. Jij en u mag ervaren hoe we samen gemeente willen zijn om de Heer van het huis en elkaar beter te leren kennen. We zijn tenslotte allemaal verschillend maar hebben wel dezelfde Vader.
Tijdens de dienst wordt er aandacht gegeven aan wie er allemaal in ‘dit huis’ wonen. Hoe, dat is nog een verrassing, maar dat het goed en interessant wordt, dát kan ik je alvast verklappen. Tijdens het koffiedrinken gaan we nog leuke dingen meemaken.
Daarna is er, voor ieder die wil blijven, de mogelijkheid om deel te nemen aan een Amerikaanse lunch. Dit betekent dat u iets lekkers meeneemt voor de lunch. Dus mensen; wees creatief en neem iets mee om een ander van te laten smullen. Opgeven is niet nodig, je kunt altijd op het laatst nog besluiten om mee te doen. Maar zoals altijd, hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Wanneer u vragen of suggesties heeft, neem dan contact op met…

 

Hartelijke groet Jacoline Fierloos,
namens de voorbereidingscommissie