#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 18/07/2017 - 20/07/2017
Hele dag

Categorieën Geen Categorieën


De vakantie is begonnen, dus de Tentdagen staan voor de deur! Nog een weekje en het is zover. De voorbereidingen zijn in volle gang, maar het is helaas nog de vraag of we het hele programma kunnen laten doorgaan. We hebben namelijk nog heel veel vrijwilligers nodig! Eigenlijk hebben we op elk dagdeel (maandagochtend opbouwen, de ochtend- en middagprogramma’s op dinsdag, woensdag en donderdag, catering en zelfs het afbouwen op donderdagavond en vrijdagochtend) nog veel vrijwilligers nodig. Kun je een paar uurtjes vrij maken, kom ons dan alsjeblieft helpen om de (T)OP SURVIVAL Tentdagen 2017 tot een succes te maken! Voor meer informatie en opgeven: www.tentdagenlopik.nl.

Daarnaast willen we jullie en u natuurlijk allemaal bij ons in de tent uitnodigen! Om mee te doen, om te helpen, of voor een gezellig gesprek op ons terras. Iedereen is welkom! En alles is gratis!

Het belangrijkst is de zegen van God. Om die reden vragen wij iedereen de Tentdagen weer mee te nemen in gebed. In de gebedstent tijdens de Tentdagen, in de kerk, of gewoon thuis…

Vast heel hartelijk dank en hopelijk tot 18/19/20 juli! Het Tentteam